Szolgáltatások

A TompaPont elsődleges célja, hogy megkönnyítse a csomagok fogadását, megőrzését, emellett pedig lehetőséget biztosítson a tárolók bérbeadására is. A TompaPont parkolóval is rendelkezik, mely személyautók és kamionok (TIR) parkolására is megfelel, emellett a személygépjárművek őrzését is vállalni tudjuk. Szolgáltatásainkat kibővítettük az áru targoncás le- és felpakolásával is.
Csomagfogadás bármely uniós futárcégtől
Tárolók bérbeadása
Személyautó parkolási lehetőség
Kamion (TIR) parkolási lehetőség
Targonca igénybevételi lehetőség
 • 0
  év tapasztalat
 • 0
  darab átvett csomag az elmúlt évben
 • 0
  számú parkolt autó az elmúlt évben
 • 0
  (m2) területű parkoló

Rólunk

A TompaPont – melynek ötlete mögött Oravecz Antal áll – elsődleges célja az volt, hogy megoldja a tompai problémás csomagátvétel gondját. A csomagátvevő pontnak köszönhetően minden uniós futárcég csomagjai könnyen átvehetők. Emellett a TompaPont egyéb szolgáltatásokat is kínál ügyfeleinek, mint amilyen például a gépjárművek parkolása vagy a tárolók bérbeadása, ami egy határ menti település esetében kifejezetten fontos.

Partnerek

TNT
DPD
GLS
Aramex
DHL
Express One
ups
FedEx

Kapcsolat

Amennyiben bármilyen kérdése, kérése lenne, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba! Adja meg a csillaggal jelölt, kötelező adatokat és üzenjen nekünk. Ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fog Önnek!

 • Oravecz Antal
 • Szabadföld tanya 7, 6422 Tompa

Kapcsolat űrlap

Térkép referencia